offerte aanvragen

Ambassadeur voor zonne-energie

met duurzame energie en reductie van Co2 uitstoot

G2 Energy adviseert, produceert en installeert thermische zonlichtsystemen. Wij geven een betrouwbaar en op maat gemaakt advies op basis van kennis en ervaring. Onze systemen realiseren besparingen tot 60 % op energiekosten voor grootverbruikers van warmte door het duurzaam opwekken van energie en het terugdringen van de CO2 uitstoot. Wij zijn ambassadeur voor zonne-energie en staan voor "afspraak is afspraak'.

G2 Energy is een jong maar ervaren bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van thermische zonnecollectoren. De mensen die bij G2 Energy de producten ontwikkelen en produceren hebben meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Daarom ontwikkelt G2 Energy producten en systemen die bruikbaar zijn voor een groot scala aan duurzame toepassingen voor thermische energie. Of het nu gaat om het verwarmen van tabwater, gebouwen, of zwembaden, er zijn veel mogelijkheden.

G2 Energy is in Nederland gespecialiseerd in duurzame energie en levert een gamma kwaliteitsproducten voor diverse toepassingen. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Laat u informeren

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio