offerte aanvragen

G2 Energy Actueel

Blijf op de hoogte van het nieuws rondom G2 Energy.
Wil je meer weten? Neem gewoon contact op.

Duurzaam Verwarmd

14 t/m 16 maart 2023 - Expo Haarlemmermeer

G2 Energy neemt deel aan Duurzaam Verwarmd, de grootste gespecialiseerde vakbeurs in de Benelux voor duurzame klimaattechnieken. De energietransitie is in volle gang en Duurzaam Verwarmd is dé plek om vragen te stellen – en ze beantwoord te krijgen! Met meer dan 80 seminars en meer dan 100 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie. Zo beschikt u binnen de kortste keren over de nieuwste en meest relevante informatie in uw vakgebied!

Wij verwelkomen u van harte op onze stand G1. Graag bieden wij u een gratis ticket aan via onze eigen Duurzaam Verwarmd-pagina.

Nominatie EZK Energy Award 2021

We zijn zeer trots en dankbaar dat onze klanten Mol Freesia en Tesselaar Freesia in 2021 genomineerd waren voor de EZK Energy award met onze Solar Keymark gecertificeerde zonthermische systemen. 

Bekijk hieronder de nominatiefilm!

Artikel in LTO-ledenvoordeel:


'Kalverhouder Kleinjan ziet de zon graag schijnen'

Vier jaar geleden liet kalverhouder Kleinjan in Daarle zijn eerste zonnecollectoren installeren. Nog steeds is hij laaiend enthousiast. ‘Zonder dat ik er naar om hoef te kijken, bespaar ik ieder jaar duizenden euro’s op de gasrekening.’

Snel interessant

‘In de agrarische sector is gebruik maken van zonnewarmte vaak snel interessant’. Daarbij gaat het vooral om bedrijven die veel warmte nodig hebben. Dat zijn kalverhouders, maar bijvoorbeeld ook varkenshouders die voer fermenteren, en melkveehouders.


Subsidiemogelijkheden

Wist u al dat u kan profiteren van zeer aantrekkelijke ISDE en SDE subsidiemogelijkheden tot 50%?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u op weg.

Artikel Nieuwe Oogst

ISDE- subsidie maakt investeren in zonnecollectoren extra interessant

Kalverhouder Ben van de Werforst uit Lunteren verwarmt water voor de kalveren met behulp van een zonnewarmtesysteem. Door de nieuwe ISDE-subsidieregeling is deze milieuvriendelijke techniek voor meer agrarische bedrijven interessant.

Op het dak van een van de drie kalverstallen van Ben van de Werfhorst in Lunteren is een oppervlakte van 192 vierkante meter bedekt met zonnecollectoren.
Van de Werfhorst verplaatste zijn bedrijf in 2011 vanuit een extensiveringsgebied in Ermelo naar een nieuwe plek in Lunteren. Daar bouwde hij nieuw voor 1.500 vleeskalveren en investeerde hij meteen in een zonnewarmtesysteem.


Reductie van energiekosten

met de zonnecollectoren van G2 Energy

G2 energy adviseert, produceert en installeert thermische zonlichtsystemen. Wij geven een betrouwbaar en op maat gemaakt advies op basis van kennis en ervaring. Onze systemen realiseren besparingen van 30% tot 60% op energiekosten voor grootverbruikers van warmte door het duurzaam opwekken van energie en het terugdringen van de CO2 uitstoot. Wij zijn ambassadeur voor zonne-energie en staan voor "afspraak is afspraak".

G2 Energy is in Nederland gespecialiseerd in duurzame energie en levert een gamma kwaliteitsproducten voor diverse toepassingen. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Laat u informeren

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio