offerte aanvragen

Vacature

Sales manager

Locatie Uddel of Zutphen | fulltime


Dit ga je doen
Als sales manager zonthermie adviseer je onze (nieuwe) klanten tijdens hun aankoopproces en weet je de wensen van onze klant te vertalen naar de juiste keuze voor hem. Je bent zowel commercieel alsook technisch aan het werk. Zo maak je offertes, calculaties en je denkt in (technische) oplossingen. Ook begeleid je subsidie aanvragen. Jij bent het gezicht van G2 Energy; je gaat een groot netwerk opbouwen en onderhouden. 

Dit breng je mee
Als sales manager ben je enthousiast, gedreven en wil je de beste deals maken. Je hebt een no-nonsense mentaliteit, bent sociaal en daarnaast neem je jouw verantwoording. Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en proactief. Verder voldoe je aan de volgende punten:

  • Hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur in een commerciële richting;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met klanten in de agrarische sector (glastuinbouw en veehouderijen), industrie en overheidsinstanties is een pre;
  • Affiniteit en ervaring met duurzaamheid en warmtetransitie;
  • Bekendheid met energiecalculaties of dit zich snel eigen weet te maken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre;
  • Samenwerken met het marketingteam om leads te genereren en de naamsbekendheid te vergroten. 


Wat kun je van ons verwachten?
Wij geven jou vrijheid om van jouw functie een succes te maken. Dit staat centraal in jouw loopbaan bij ons. Goede samenwerking, plezier in je werk en een open sfeer zijn zaken die wij jou graag bieden. Ook zijn er mogelijkheden om te sparren met het salesteam, van De Bruin Process Equipment. Daarbij hoort een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Wie zijn wij?

Bij G2 Energy zijn wij ambitieus, pragmatisch en nuchter. Wij gaan voor kwaliteit. Dit doen we met een positieve houding en daarbij willen wij elke dag een beetje beter worden.

In 2015 is G2 Energy aangesloten bij De Bruin Tankbouw BV. G2 Energy is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van thermische zonnecollectoren. G2 Energy ontwikkelt producten en systemen die bruikbaar zijn voor een groot scala aan duurzame toepassingen voor thermische energie. Of het nu gaat om het verwarmen van tapwater, gebouwen of zwembaden, er zijn vele mogelijkheden. Door gebruik te maken van deze techniek worden er energiekosten bespaart en ook het milieu. 


​Belangstelling?
Wij komen graag met je in contact! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar lillian@debruintankbouw.nl. Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Arjan de Bruin (06-51765634 of arjan@g2energy.nl).

​Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

G2 Energy Actueel

het laatste nieuws uit de branche

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zowel binnen G2 Energy als in het grote 'energieland'.
Wil je meer weten of heb je voor ons nog meer nieuws? Neem gewoon contact op, wij zijn benieuwd!

Bouw grootste zonthermische project NL

G2 Energy heeft fase I succesvol opgeleverd

G2 energy bouwt momenteel aan een veldopstelling van 9.300 m² zonthermische collectoren voor het verwarmen van een kas!

Nieuwe projecten toegevoegd

Regelmatig plaatsen we een selectie van gerealiseerde projecten. 

Binnen de sector agrarische projecten hebben we 6 recent opgeleverde projecten toegevoegd.

Benieuwd welke projecten we hebben geselecteerd?


Klik hier.

Als u ook vrijblijvend informatie wilt welke besparingsmogelijkheden er voor u zijn én welke subsidie er mogelijk is, neem dan snel contact op!

HortiContact 2018 - Gorinchem

G2 Energy staat dit jaar voor het eerst op de HortiContact in Gorinchem.

HortiContact is de grootste vakbeurs op het gebied van glastuinbouw in Nederland. Niet zo verwonderlijk dat wij daar met ons zonlichtsysteem staan... Begin 2018 starten wij met de bouw van het grootste veld zonnecollectoren van Nederland! En dat doen we naast de kas van een bloemenkweker, die hiermee de kas gaat verwarmen en daardoor enorm gaat besparen op gaskosten en de CO2-uitstoot drastisch vermindert.

Later hierover meer.

Wij ontmoeten u graag op onze stand!

Welkom in Gorinchem

Hersft 2017

Op deze mooie herfstdag (22-09) is één van de installatieploegen van #G2energy zonnecollectoren aan het plaatsen bij een kalverhouder in IJhorst. Besparen op gas, met #ISDE-subsidie! Rechts de RVS-boiler van 13.000 liter, gebouwd door De Bruin tankbouw waar elke dag opnieuw het warme water wordt opgeslagen!

Ook benieuwd wat G2energy voor u kan betekenen? Neem contact op voor een offerte, waarbij we gelijk de subsidie kunnen berekenen!


LIV 2017 - Hardenberg

Ook op de LIV in Hardenberg zal G2 Energy weer aanwezig zijn.

Wij ontmoeten u graag op onze stand!

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van zonnecollectoren voor uw warmtevraag, de subsidiemogelijkheden én de enorme besparingen op uw gasrekening. Nieuwe ontwikkelingen? Die zijn er ook... maar dat vertellen wij u graag persoonlijk.

Welkom in Hardenberg!


Maatwerk-constructie boiler

In Kootwijkerbroek hebben we een speciale constructie laten maken door

De Bruin tankbouw, voor het plaatsen van een 14.000 liter zonneboiler.

Ook voor maatwerk-oplossingen bent u bij G2 Energy aan het juiste adres!

LIV 2017 - Venray

Van 14 t/m 16 maart zijn wij weer aanwezig op de LIV in Venray.

Wij ontmoeten u graag in stand 423!

Gewoon even bijpraten over de ontwikkelingen in uw bedrijf, de verhoogde subsidie op onze zonlichtsystemen, de enorme besparingen op uw gasrekening of over koetjes én vooral over kalfjes...

Welkom in Venray!

G2 Energy groeit!

Daarom zoeken wij mensen die mee willen groeien!

Reageer snel...

Recreatie Vakbeurs 2016

Van harte welkom op stand 555!

G2Energy ontmoet u graag in onze stand om bij te praten óf om kennis te maken.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor verwarming van douchewater en vloerverwarming in het toiletgebouw, óf de verwarming van het zwembadwater.

Voor meer informatie over de Recreatie Vakbeurs, klikt u op onderstaande knop. Graag tot ziens in Hardenberg!


Artikel in LTO-ledenvoordeel:


'Kalverhouder Kleinjan ziet de zon graag schijnen'

Vier jaar geleden liet kalverhouder Kleinjan in Daarle zijn eerste zonnecollectoren installeren. Nog steeds is hij laaiend enthousiast. ‘Zonder dat ik er naar om hoef te kijken, bespaar ik ieder jaar duizenden euro’s op de gasrekening.’

Snel interessant

‘In de agrarische sector is gebruik maken van zonnewarmte vaak snel interessant’. Daarbij gaat het vooral om bedrijven die veel warmte nodig hebben. Dat zijn kalverhouders, maar bijvoorbeeld ook varkenshouders die voer fermenteren, en melkveehouders.

Van harte welkom op stand 474!

G2Energy én De Bruin tankbouw, ontmoeten u graag in onze stand om bij te praten óf om kennis te maken.

Voor meer informatie over LIV2016, klikt u op onderstaande knop. Graag tot ziens in Hardenberg!

Artikel in Boerderij 


Meer aandacht voor zonnecollectoren

Is de focus al jaren gericht op zonnepanelen, nu gaat langzaam maar zeker ook meer aandacht uit naar een ander systeem: zonnecollectoren. Sinds 1 januari komen zonnewarmtesystemen in aanmerking voor de stimuleringssubsidie ISDE.

Zonnecollectoren zijn interessant voor bedrijven die veel warm water gebruiken, egt directeur Bert ten Have van G2 Energy. Dan heeft hij het over kalverbedrijven, maar ook over melkveebedrijven en varkensbedrijven.

G2 Energy levert en installeert zonnecollectoren. Het bedrijf uit Uddel maakt de systemen zelf, vertelt Ten Have. Het bedrijf heeft met LTO een samenwerkingsovereenkomst afgesloten, die eruit bestaat dat leden van LTO korting krijgen bij het aanschaffen van een zonnewarmtesysteem.

Lees dit artikel verder op: http://www.boerderij.nl/Home/Achtergrond/2016/3/Meer-aandacht-voor-zonnecollectoren-2772962W/ 


Subsidiemogelijkheden

30 januari 2016

Wist u al dat u kan profiteren van zeer aantrekkelijke ISDE en SDE subsidiemogelijkheden tot 50%?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u op weg.

Artikel Nieuwe Oogst

ISDE- subsidie maakt investeren in zonnecollectoren extra interessant

Kalverhouder Ben van de Werforst uit Lunteren verwarmt water voor de kalveren met behulp van een zonnewarmtesysteem. Door de nieuwe ISDE-subsidieregeling is deze milieuvriendelijke techniek voor meer agrarische bedrijven interessant.

Op het dak van een van de drie kalverstallen van Ben van de Werfhorst in Lunteren is een oppervlakte van 192 vierkante meter bedekt met zonnecollectoren.
Van de Werfhorst verplaatste zijn bedrijf in 2011 vanuit een extensiveringsgebied in Ermelo naar een nieuwe plek in Lunteren. Daar bouwde hij nieuw voor 1.500 vleeskalveren en investeerde hij meteen in een zonnewarmtesysteem.

Lees dit artikel verder op: https://www.ltoledenvoordeel.nl/isde-subsidie-maakt-inves/

Reductie van energiekosten

met de zonnecollectoren van G2 Energy

G2 energy adviseert, produceert en installeert thermische zonlichtsystemen. Wij geven een betrouwbaar en op maat gemaakt advies op basis van kennis en ervaring. Onze systemen realiseren besparingen van 30% tot 60% op energiekosten voor grootverbruikers van warmte door het duurzaam opwekken van energie en het terugdringen van de CO2 uitstoot. Wij zijn ambassadeur voor zonne-energie en staan voor "afspraak is afspraak".

G2 Energy is in Nederland gespecialiseerd in duurzame energie en levert een gamma kwaliteitsproducten voor diverse toepassingen. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Laat u informeren

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio